Среща с бързия влак или помощ от консултант на Геокон

график за работа

Среща с бързия влак или помощ от консултант на Геокон

Author: geocon.bg

В много предприятия, където се работи на смени, на Клиента се налага да изготвя графици за своите служители. След поредния измъчен процес за създаване на график на Excel Клиентът осъзнава, че му е необходим специализиран софтуер за създаване на графици и отчитане на работното време.

Следва  усърдно търсене на подходящото средство, в резултат на което, Клиентът най – сетне е твърдо решен „ Ще се доверя на специализиран български продукт за създаване на графици – Geocon PlanProfessional.”

Читателят ще попита Защо?

Защото Клиентът е водил трагична  борба с графика. Защото е останал сам. А неговата самотност е резултат от една сложна материя, от задълбочения му философски начин на възприемане на Кодекса на труда, от прозренията му за ужасяващата истина с колко законови изисквания и промени е необходимо да се съобрази.

Идва първата му среща с инсталирания софтуер – Geocon PlanProfessional

Още в началото на работата си Клиентът изпъква като чувствителна натура, като личност с големи интелектуални заложби. Той е почерпил знания, да така е, но това допълнително задълбочава неговото объркване.
Когато научава истината за необходимостта от първоначалното въвеждане на база данни от консултант на Геокон, Клиентът получава първия си житейски удар. Той е жесток, защото Клиентът разбира, колко време е загубил до момента. Рухва неговият идеализъм, той вече казва „ Сбогом! “ на мечтата, че ще се справи сам.
И проблема е не толкова в сложната материя, а по – скоро в непознаване на технологията на работа и последователността на действията до посигане на крайната цел – а именно правилно планирани графици.

Вижда се светлина в тунела и това не е насрещният влак!

Идва ОПТИМИЗМЪТ – имам на кого да се доверя и да звънна (телефон за контакт: 02 943 04 22). Душата му вече не е обсебена от съмнения, дали може да се справи с тъмната материя. Новата стара истина е, че не всичко е такова, каквото изглежда – това е просто една програма, която променя коренно поведението на Клиента. Той открива помощно средство в борбата си за верни и коректни данни и другар по съдба в лицето на съпортен отдел.

Клиентът мисли винаги в посоката – за това как е възможно да няма програмен продукт, където с натискане на един бутон да извърши желаните операции и после свободно да тържествува, без някой да помрачава победното му шествие към НАП и НОИ. За радост чрез разговори и срещи с екипите на Геокон клиента осъзнава, че след коректно внедряване, правилна настройка и качествено обучение няма място за притеснение. Дори при липсата на вълшебния бутон, няма да изгуби ценното за него време.

Идва ОТКРИТИЕТО – услугите които предлага Геокон са от голяма полза. Чрез екипа от добре квалифицирани бизнес консултанти работещите решения достигат бързо до потребителите. Те вече не са безпомощни и уморени от непрестанната борба с графици, закони и институции.

Редица функционалности и модули са създадени за удобство на потребителя, те дават възможност за по-бързо достигане до крайната цел, а именно Създаване на перфектен график.

И ако читателят все още се пита защо?

Защото от самото начало на работата с Вас, нашите Клиенти, ние искаме и осигуряваме гъвкавост. Искаме и имаме стабилност на всеки етап от нашите отношения. Ние предоставяме решения, за да отговорим на растящите Ви потребности.

Ние знаем, че трябва да ви дадем услугите и нивата на поддръжка, които са Ви необходими.

Изпратете запитване


error: Съдържанието е защитено срещу копиране!!