Семеен скандал заради неспазен седмичен график разклати 15-годишен брак

семеен скандал

Семеен скандал заради неспазен седмичен график разклати 15-годишен брак

Author: geocon.bg

Всеки от вас е чувал поговорката „Човек и добре да живее се жени“.  Безспорно, но факт е, че бракът се е превърнал в традиция за милиони двойки по света.

Но както в историите и филмите с неочакван край, така и в брака има моменти на неразбирателство, а понякога е достатъчно само единият да пресоли ястието и скандалът е сготвен.

Някои семейни консултанти твърдят, че скандалът и сексът са гориво за успехът на една дългогодишна връзка, но дали е така, ще разберем по-късно.

Съществуват много примери, митове и легенди за злощастието, което сполита една двойка, току-що сключила брак.  Много хора се страхуват да се врекат във вечна вярност с половинките си, именно заради монотонното ежедневие след дълги години в брачен съюз.

В днешната ни история ще ви разкажем за една семейна двойка, при която всичко изглежда перфектно и сякаш нищо не може да развали любовната магия, но една запалена искрица ще реши съдбата им.

Героите ни се запознават преди 15 години на студентската скамейка и малко след това решават, че са един за друг. Може да се нарече любов от пръв поглед.

Тя е на 36 години, образована, красива и успешна в кариерата си като PR на известната модна агенция, а съпругът й е на е 37 години,  мениджър в голяма компания за производство на мебели.

Мечтите им за семейно щастие се сбъдват след появата на дъщеричката им.

Възможно ли е спокойствието и хармонията, които царят в семейството да бъдат разрушени?

Да си PR на модна агенция изисква постоянна ангажираност, участия в различни модни събития, форуми, конференции, и това колкото и приятно да изглежда отстрани за повечето дами, за нашата героиня с годините се оказва доста изтощителен маратон.

Отговорностите на съпругът й в мебелната компания са много, от планиране и организация на производствения процес до дистрибуция на готовата мебел. Ръководи общо 200 работници.

През декември предстои промоционална кампания в мебелната компания, за която подготовката стартира още през септември.

Поради натовареният работен график, на нашия герой му се налага да работи извънредно, да променя постоянно списъците с работниците и служителите в различните смени, да прави размествания в графиците и да наема допълнително външни лица. Късното прибиране след работа на мъжът в продължение на 2 седмици е разбудило любопитството у неговата съпруга, която досега никога не се е съмнявала във верността му.

Една вечер съпругът й закъснял повече от обичайното и не си вдигал телефона.
Притеснена и разгневена, че съпругът й може да й изневерява, предварително запалило искрицата. След почти 13 часова смяна, той се прибрал, но страховитият поглед на жена му след отключването на вратата му подсказал, че веднага трябва да каже нещо, за да предотврати предстоящия скандал.

Преди да го засипе с въпроси, мъжът решил да обясни причината за закъснението си:  в момента са започнали подготовка за предстояща декемврийска кампания и се е наложило да сменят няколко машини, тъй като първоначалният план бил нарушен, а допълнително извиканите работници не отишли, поради неправилно изготвени седмични графици.

Това обяснение не удовлетворило ядосаната жена и поискала съпругът й да и се реваншира като я заведе следващата вечер на романтична вечеря.

Мъжът записал в седмичния си график предстоящата вечеря със съпругата си, която е трябвало да се състои вторник в 19:30 часа в един от най-луксозните ресторанти в града.

На следващият ден, през деня работата се увеличила, новият план за производство трябвал да започне да се изпълнява, но нови графици липсвали, а изготвеният вече седмичен график на останалите служители не бил спазен. Настъпили хаос и напрежение. Работният ден отново продължил по-дълго и семейния мъж се прибрал в 21.00 часа.

Ето сега здраво я сгафих, помислил си той.

Ядосана, дамата не издържала и изпуснала нервите си.

Скандалът в семейството продължил с часове, а от спокойствието нямало и следа. Нанесли си обиди, довели до необмисленото взаимно решение да се разделят.

Работното място на мъжът се е превърнал в хаос, заради липса на правилно планиране на графиците на работниците, разместванията на смените и безконтрола.

Осъзнал грешката си, мъжът упорито настоявал да поговорят и да поправят нещата.

След тази случка мениджърът започнал да търси програмни и организационни решения за проблема с планирането и изработването на графиците.


error: Съдържанието е защитено срещу копиране!!