ТОП 7 причини да закупите софтуер за графици

ТОП 7 причини да закупите софтуер за графици

ТОП 7 причини да закупите софтуер за графици

Photo: Pixabay.com
Author: geocon.bg

Работата на HR-а е твърде много и динамична, от търсене и намиране на подходящи кадри, до извършване на административни дейности и съставяне на графици на персонала.
Всичко това би отнело твърде много време на Човешки ресурси да контролира ръчно процеса.

Подходящо софтуерно решение е използването на програмен продукт за графици.

Ето и топ 7 причини да закупите софтуер за графици

#1 Съхраняване на информация
Софтуерът за графици предлага лесен начин за запазване на информацията за служителите изцяло на едно място, вместо в отделни файлове. Може лесно да се поддържа пълен отчет за персонала, като се види пълна история на времето на служителя в компанията. Освен това, програмата може да извършва backup, в случай, че бъде изтрита информация и запазва история на архива.

#2 Удобство при работа
Програмата за графици е лесна за инсталиране, изучаване и използване. Разполага с удобен интерфейс, така че максимално да улесни работата на планиращите графика.

#3 Предотвратява грешки
Софтуерът включва функция за автоматична проверка на графика, още преди да бъде разпечатан и публикуван, може да бъде проверен за коректност и дали са спазени всички изисквания при сумирано работно време.

#4 Интегриране с ТРЗ софтуери
Програмата за графици има функция експорт, с която може да прехвърля работните графици към ТРЗ софтуери. В резултат на това, процеса се автоматизира и по-лесно се обработват заплатите на служителите.

#5 Свързване със системи за контрол на достъпа
Инструментът за планиране на работното време може да се интегрира с пропускна система като приема събития от нея.

#6 Employee Self-service модул
Програмният продукт за графици е свързан със система за самообслужване на служителите, която позволява срещу определен достъп на служителите само да извършват определени действия – да преглеждат и разпечатват графика, да подават молби за отпуск, както и други действия.

#7 UX Design
Програмата за графици е лесна за използване и с удобен интерфейс, с който както експерти, така и служители могат лесно да работят след последващо софтуерно обучение.

Вижте още: Най-често срещаните въпроси при избор на софтуер за графици

Поискайте безплатна демонстрация на GeoCon PlanExpert, като ни изпратите своето запитване!

Изпратете запитване


error: Съдържанието е защитено срещу копиране!!